Reviews

“Als je meer wilt weten over de menstruatiecyclus, dan is Anneke Valk de beste spreker van Nederland. Waarom? Ze is gepassioneerd, benaderbaar, open en eerlijk, en ze luistert oprecht naar vragen. Ze weet heel het publiek te boeien; er ontstond zelfs een gevoel van saamhorigheid in de zaal. Tot slot is ze ontzettend ontwapenend. Geen vraag is te veel of te gek. ”

Docent biologie (39) middelbare school, Arnhem

“De sessie van Anneke werd zeer gewaardeerd (4,6 op schaal 5). Alle deelnemers gaven achteraf aan dat de interactieve sessie een waardevolle tijdsbesteding was. Het was erg interessant en leerzaam.”

VanBerkel Professionals

“Er werd nog zo veel nagepraat na de eerste workshop over de menstruatiecyclus. Mensen waren enthousiast en je kon merken dat het ijs gebroken was. We hebben Anneke direct nogmaals geboekt voor een sessie voor ons kernteam met leidinggevenden. We willen deze kennis integreren in onze bedrijfscultuur”

YOAST

“Anneke voegt in op onze visie, differentieert gemakkelijk en staat gegrond in haar expertise. Het is fijn om te zien dat zij onderbouwd haar missie de wereld in brengt, en tegelijkertijd in staat is om goed te luisteren naar haar publiek. Zo ontstaat er ruimte voor nuttige discussie en komen we tot relevante inzichten.
In het geval van haar masterclasses bij Vaderschap Instituut Nederland, begeleid ze de deelnemers naar een onderbouwde visie over hoe de mannen de vrouwelijke hormooncyclus kunnen lezen, bespreken en gunstig kunnen inzetten in hun huwelijk en in de communicatie met hun vrouw.
Prettig samenwerken!”

Sander Nijhuis, oprichter van Vaderschap Instituut Nederland

“Meer leren over de specifieke veranderingen in hormoonhuishouding in en na de overgang was zeer verhelderend. Ook de  gevolgen daarvan voor je lijf. Bijv. de impact van melatonine wist ik nog niet en verklaart ook weer veel.
Ik waardeerde ook de interactie en discussie met lotgenoten.
Tips om klachten bij je werk te verminderen / onder controle te krijgen.
Met name t.a.v. concentratieverlies en slaapgebrek (‘kijk of je een uurtje later kunt beginnen’)
Leuk en goed om te horen welke klachten er allemaal spelen.”

 Administratief medeweker WUR

“We’re thrilled to express our gratitude to Anneke Valk for her captivating session titled “Bloody Beautiful.” By delving into the complexities of women’s menstrual cycle, hormones, and the transformative processes within our bodies, Anneke’s presentation not only enriched our understanding, but also equipped us with practical tools. Knowledge is power, and these insights will undoubtedly contribute to our vitality, energy levels, and overall well-being.”

 ENAS (European Network for Academic Sports)
over workshop “Bloody Beautiful”, April 2024

“Nogmaals bedankt voor de sessie van afgelopen maandagochtend. Ik vond het heel inspirerend en heeft me zeker aan het denken gezet en meer bewust gemaakt!”

Junior onderzoeker, WUR

You are the most eloquent speaker I’ve ever seen on stage. Anneke has a very high level of emotional intelligence. She is sensitive, inclusive and eloquent. The way she connects to the audience is incredible. She makes the room an emotionally safe place to be in”

Dani Kortekaas, Wageningen University

“Anneke is a very passionate, enthusiastic and knowledgeable speaker. It was informative and helpful and she created a safe and open environment.”

WUR researcher

Ik was enorm onder de indruk van jouw enthousiasme, je energie en je presentatiekwaliteiten. Van begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten en met aandacht naar je kunnen luisteren. Zelfs in mijn “after lunch dip”. Dank daarvoor!

Ria, 49, secretaresse Public Support